Så här fungerar det!

Välkommen hit till Må bra med Mattikroppen AB!


Vi har sedan 2004 hjälpt företag få en mer hälsosam, välmående och glad personal genom massage, ergonomi och träning ute hos våra kunder.

Med start under Corona då vi inte kunnat nå ut på samma sätt till våra kunder på deras arbetsplatser har vi märkt att behovet av hjälp har ökat men möjligheterna förändrats. Därför tar vi nu träningen och kunskapen till dig här på plattformen samtidigt som vi också finns tillgängliga digitalt och irl så gott som de rådande omständigheterna tillåter det. 

Så här fungerar det


Här lägger vi upp träningspass som är förinspelade i olika kategorier:

Rörelsepauser 2-5 min Perfekt att ta till när du har suttit ett par timmar och behöver ta en paus.

Stretchövningar 2-5 min Om du känner att du har ont någonstans eller vet med dig att du blir spänd i vissa muskler så passar de här övningarna bra.

Rehabövningar 2-5 min För dig som har krämpor, skador eller fått höra från sjuk- eller friskvård att du har problemmuskler så får du här videoinstruktioner för de vanligaste områdena och krämporna.

Tips från coachen Här kommer vi löpande lägga in videos, föreläsningar, texter och dokument inom områdena kost, ergonomi, stresshantering, hälsocoaching med mera.

Erbjudanden Här lägger vi ibland rabattkoder till vissa av våra tjänster och produkter såsom personlig träning, massage, ergonomikonsultationer för hemmakontoren, ergonomiutrustning med mera.

Vill du ha mer hjälp? Inga problem!


För dig som vill ha ännu mer finns möjligheten att få träna med oss 2 gånger i veckan antingen de tider som vi håller passen digitalt eller när det passar dig eftersom du får tillgång till de passen ytterligare en månad. De pass vi kör är

2 x 30 minuter kontors-/hemmaträning som är lättare styrketräning för att motverka vanliga kontorsåkommor och öka energin och produktiviteten. Passet håller en måttlig intensitet och du kommer antagligen inte behöva duscha efteråt.

• Dessutom får du en helgutmaning varje fredag som håller dig igång även under helgen!

Bonuspass försöker vi få in med jämna mellanrum och då kan det vara allt från zumba till yoga till fyspass!


Låter det här intressant? Då ska du läsa mer här!

Complete and Continue