Introduktion

Systematiskt arbetsmiljöarbete

Vad väcker det för känslor hos dig? Sannolikheten är att du i bästa fall är neutralt inställd till det för att du inte vet så mycket mer om det annat än att du MÅSTE sätta dig in i det som företagare eller personalansvarig.

I värsta fall får du rysningar, spontana gäspattacker eller helt plötsligt bråttom att göra något helt annat mycket roligare. Jag förstår dig för trots att jag frivilligt gått utbildningar inom det, jobbat med det direkt och indirekt sedan 2002 och dessutom satt samman den här kursen så är det inte alltid jag heller orkat uppmana större entusiasm inför det.

Oavsett vilket så är den här e-kursen för dig!

Genom att gå den här e-kursen samt göra dokumenten och länkarna (främst i kapitel 4, 5 och 7) tillgängliga för de anställda på ert intranät så har du en smidig väg till att följa de arbetsmiljölagar som ställs på dig som företagare eller arbetsgivare.

Det är inte en alltomfattande utbildning utan en grundläggande kurs för att få dig startad. Den innehåller länkar till externa källor och dokument så se till att öppna länkarna i nya flikar.

Den är gjord för att du ska kunna sätta dig in i det just du behöver och lägga de andra delarna åt sidan tills du behöver dem. Men jag ska inte ljuga för dig, du måste faktiskt läsa den och ta till dig innehållet...


Nästa avsnitt - Om instruktören

Complete and Continue